Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2012 16:03 - Конкурс за снимка - Невероятната Природа
Автор: physnews Категория: Технологии   
Прочетен: 3211 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Информация за конкурс за снимка с награди от списание BBC ЗНАНИЕ. Участието е чрез фейсбук групата на изданието: http://www.facebook.com/knowledgebul

---

Скъпи приятели,
Ние от екипа на списание BBC ЗНАНИЕ смятаме, че назря момента за конкурс за всички наши фенове тук във Фейсбук и затова сме ви подготвили не едно, а цели две предизвикателства!

Кой не обича да снима? Може би малцина са тези, които не са се изкушили да грабнат камерата това лято. През следващия месец, ще ви дадем шанс да ни покажете своите най-хубави снимки и ще ви наградим за това.
Темите ни този път са две: „Невероятната природа” и „Най-забавният момент от моята ваканция”.


„Невероятната природа” – за този конкурс ще очакваме снимки на всичко онова, което ви е впечатлило от заобикалящата ни природа – животни, растения, пейзажи. Наградите ще бъдат две: - първо място - тримесечен абонамент за списание BBC ЗНАНИЕ и книгата „Animal Instincts” от издателство „Книгомания”; второ място ще спечели новия брой на списанието и книгата „101 Great Outdoor Getaways” от издателство „Книгомания”.

„Най-забавният момент от моята ваканция” – можете да ни изпращате снимки на най-забавните и смешните моменти от вашето лято, куриозни ситуации или просто мигове на веселие и смях. Наградите отново ще са две: - първо място - тримесечен абонамент за списание BBC ЗНАНИЕ и книгата „1000 Places to See Before You Die” от издателство „Книгомания”; второ място ще спечели новия брой на списанието и книгата „101 места за романтика” от издателство „Книгомания”

Снимките, както и текст към тях изпращайте на pictures@knowledge.bg . Не забравяйте да посочите име и телефон за обратна връзка. Снимките трябва да бъдат в .jpg формат и размер до 2 мегабайта. Всеки може да изпраща до 10 снимки за всяка от двете категории.

Призоваваме ви да изпращате само авторски снимки. BBC ЗНАНИЕ си запазва правото да не публикува снимки, които имат обидно, нецензурно или рекламно съдържание, както и такива, за които има информация, че не принадлежат на адресанта. Всички снимки ще бъдат качвани в специално създадени за целта албуми от екипа на списанието. Само снимки, изпратени на pictures@knowledge.bg ще участват в надпреварата!

Оценяване: екипът на списанието ще определи победителите след изтичане на крайния срок на конкурса. Критериите, по които ще оценяваме са: оригиналност на снимката, уловен момент, артистичност, проявено творчество, композиция. В журито освен редакторите на списанието, ще включим и фотографите на издателството.

Краен срок за участие: 14.10.2012



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: physnews
Категория: Технологии
Прочетен: 1132480
Постинги: 56
Коментари: 443
Гласове: 1721
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930